En trinn-for-trinn guide

 1. I forbindelse med oppgraderingen bør lunger skiftes og ansikt/brysthud rengjøres eller skiftes.

 2. Oppgraderingssett (123-60750) inneholder: – Ribbeplate m/QCPR sensor – Ventilasjonssensor m/mal – Kompresjonsdemper – Kjevemodul – 2 AA batterier

 3. Ta av brysthuden, denne kan rengjøres, evt skiftes om nødvendig. Fjern lunge og ribbeplate (kastes). Ta vare på kompresjonsfjær.

 4. Ta av ansiktshuden, denne kan rengjøres, evt skiftes om nødvendig. Fjern kjeven ved å dra den rett ut (kastes).

 5. Ansikt/brysthud kan vaskes med mildt såpevann, bruk en neglebørste for å fjerne smuss. Limrester etter elektroder kan fjernes med plasterfjerner.

 6. Legg malen for plassering av ventilasjonssensoren på innsiden av brysthuden slik at de to sidehullene korresponderer med brystvortene. Ta av folien og plasser sensoren i senterhullet.

 7. Plasser den nye kompresjonsdemperen inntil fjærholderen, fjern papiret fra den dobbeltsidige tapen og lim godt fast.

 8. Sett i batterier og monter den nye ribbeplata.

 9. Fest den nye lungen til den oppgraderte kjeven. Pass på at lungen monteres riktig vei og at sentermerket i ventilen er riktig vei.

 10. Sett kjeven tilbake i festet på dukkens hode. Pass på ventilen på lungen fortsatt sitter i sporet.

 11. Monter den nye/rengjorte ansiktshuden. Pass på at ventilen i ansiktshuden er uskadd og får god forbindelse med lungeventilen.

 12. Monter den nye/rengjorte brysthuden på dukka, start med de nederste festene. Sett på QCPR klistremerke.

 13. Last ned QCPR-appen og følg instruksjonene for å koble til dukkene. Det finnes både en app for Learner og en for Instructor hvor man koble til opp til 6 dukker. NB! Fungerer bare på Iphone/Ipad.